Skip to content
Close
Plan Demo
Plan Demo
Marketing en Communicatie
Marketing & Branding
Pak grip op je merk en huisstijl in PowerPoint. Laat collega's zelf on-brand presentaties maken van het hoogste niveau.
Consultancy
Consultancy
Boost je productiviteit in PowerPoint. Neem afscheid van tijdrovende klusjes en focus je volledig op de inhoud van rapportages.
Communicatie
Communicatie
Stroomlijn communicatie door altijd de meest up-to-date PowerPoint content ter beschikking te stellen.
Slidebuilder - DCMR

DCMR - Milieudienst Rijnmond

Boost productiviteit bij het maken van documenten

 

Het resultaat

Iedere medewerker van DCMR kan met Slidebuilder moeiteloos en snel professionele presentaties, rapporten en documenten creëren. Door de op maat gemaakte slides hoeven gebruikers niet langer tijd te verspillen aan onnodige opmaaktaken, maar kunnen ze zich volledig richten op de inhoud van hun documenten.

DE UITDAGING

Bij DCMR was het creëren van presentaties, rapporten en documenten een tijdrovende opgave. Medewerkers moesten actief op zoek naar de meest recente templates en slides verspreid over verschillende mappen op de server. Bovendien voldeed het bestaande materiaal vaak niet aan de huisstijl van de organisatie.

DE AANPAK

Dankzij Slidebuilder heeft elke medewerker van DCMR toegang tot up-to-date templates, slides, beelden en iconen. Hiermee kan iedereen eenvoudig professionele documenten maken. Gebruikers hoeven niet langer tijd te verspillen aan onnodige opmaaktaken, maar kunnen zich volledig richten op de inhoud van documenten.

Zoek je een specialist in PowerPoint? Ik kan Slidebuilder voor 100% aanraden. Ze bijten zich vast in één product, zijn daardoor ontzettend goed en blijven zichzelf verbeteren. Slidebuilder heeft het gebruiksgemak van PowerPoint binnen onze organisatie enorm doen toenemen. En je kunt meer dan presentaties maken, ik ben inmiddels groot fan van de mogelijkheid om rapportages te maken.
Wilco-Lindenberg
Wilco Lindenberg - DCMRAdviseur externe communicatie
Slides

BOOST DIRECT JE PRODUCTIVITEIT

Ontdek hoe Slidebuilder in de praktijk werkt. Krijg inzicht in de krachtige Slidebuilder knoppen en handige features tijdens een korte demo.