Skip to content
Close
Plan Demo
Plan Demo
Marketing en Communicatie
Marketing & Branding
Pak grip op je merk en huisstijl in PowerPoint. Laat collega's zelf on-brand presentaties maken van het hoogste niveau.
Consultancy
Consultancy
Boost je productiviteit in PowerPoint. Neem afscheid van tijdrovende klusjes en focus je volledig op de inhoud van rapportages.
Communicatie
Communicatie
Stroomlijn communicatie door altijd de meest up-to-date PowerPoint content ter beschikking te stellen.
glr-slidebuilder-slides

Grafisch Lyceum Rotterdam

Altijd toegang tot de meest up-to-date content

 

Het resultaat

Het Grafisch Lyceum heeft met Slidebuilder een einde gemaakt aan de chaos van verschillende PowerPoint presentatie versies. Dankzij deze gebruiksvriendelijke en hoogwaardige set slides kunnen alle medewerkers nu moeiteloos professionele presentaties maken in de huisstijl. De tijd van tijdrovende aanpassingen en miscommunicaties is definitief voorbij!

DE UITDAGING

Het Grafisch Lyceum Rotterdam was op zoek naar een handige tool waarmee collega's zonder verstand van vormgeving gemakkelijk presentaties én documenten in de huisstijl konden maken. Het was belangrijk dat er eenheid, consistentie en overzicht gecreëerd zou worden binnen de organisatie over alle ontwikkelde documenten, zonder dat er talloze verschillende versies op de server belanden.

DE AANPAK

We hebben een gebruiksvriendelijke set slides gecreëerd in de huisstijl die zowel geschikt zijn voor presentaties als leesdocumenten. Elke medewerker heeft toegang tot de hoogste kwaliteit content in PowerPoint. Bovendien zijn versieconflicten en verouderde informatie verleden tijd. Iedere medewerker heeft altijd direct toegang tot de meest actuele content binnen PowerPoint.

Slidebuilder heeft een mooie omgeving voor ons gemaakt waarin onze collega’s gemakkelijk mooie uitingen volgens de huisstijl kunnen maken die passen bij het Grafisch Lyceum Rotterdam.

lara-van-esch
Lara van Esch - GLRTeamleider Marketing en Communicatie
Slides

PAK CONTROLE OP COMMUNICATIE

Ontdek hoe Slidebuilder in de praktijk werkt. Krijg inzicht in de krachtige Slidebuilder knoppen en handige features tijdens een korte demo.