Skip to content
Close
Plan Demo
Plan Demo
Marketing en Communicatie
Marketing & Branding
Pak grip op je merk en huisstijl in PowerPoint. Laat collega's zelf on-brand presentaties maken van het hoogste niveau.
Consultancy
Consultancy
Boost je productiviteit in PowerPoint. Neem afscheid van tijdrovende klusjes en focus je volledig op de inhoud van rapportages.
Communicatie
Communicatie
Stroomlijn communicatie door altijd de meest up-to-date PowerPoint content ter beschikking te stellen.
het-rijk-golfbanen-slidebuilder-

Het Rijk Golfbanen

Laat je merk tot leven komen in PowerPoint

 

Het resultaat

Dankzij de Slidebuilder plug-in kan elke medewerker van Het Rijk Golfbanen nu verbluffende presentaties creëren. Het Golf concept is op elke slide geïntegreerd, volledig in lijn met de huisstijl van de organisatie. Het merk komt nu volledig tot zijn recht in alle uitingen die in PowerPoint gemaakt worden.

DE UITDAGING

Het is de wens van Het Rijk Golfbanen dat elke medewerker in staat is om indrukwekkende presentaties te creëren. De uitdaging is om een concept te bedenken dat aansluit bij het merk en de organisatie. Daarnaast is het essentieel dat de verspreiding van de presentaties eenvoudig is, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de gemaakte presentaties.

DE AANPAK

Samen met de eindgebruikers zijn we in gesprek gegaan om te inventariseren welke slides er nodig zijn. Na deze inventarisatie zijn we aan de slag gegaan met het bedenken van een concept. Onze designers hebben dit concept vervolgens vertaald naar een concreet design. Alle content is tot slot beschikbaar gesteld via de plug-in Slidebuilder.

Voorheen waren collega’s soms uren bezig met het maken van presentaties. Dat gaat nu veel sneller. Ons team is zéér enthousiast geworden, de plug-in brengt onze presentaties naar een next level!

hans
Hans Blaauw - Het Rijk GolfbanenDirecteur
Slides

PAK DIRECT CONTROLE OVER JE MERK

Ontdek hoe Slidebuilder in de praktijk werkt. Krijg inzicht in de krachtige Slidebuilder knoppen en handige features tijdens een korte demo.