Skip to content
Close
Plan Demo
Plan Demo
Marketing en Communicatie
Marketing & Branding
Pak grip op je merk en huisstijl in PowerPoint. Laat collega's zelf on-brand presentaties maken van het hoogste niveau.
Consultancy
Consultancy
Boost je productiviteit in PowerPoint. Neem afscheid van tijdrovende klusjes en focus je volledig op de inhoud van rapportages.
Communicatie
Communicatie
Stroomlijn communicatie door altijd de meest up-to-date PowerPoint content ter beschikking te stellen.
Slidebuilder - Natures Pride

Nature's Pride

Breng je merk tot leven in PowerPoint

 

Het resultaat

Met Slidebuilder heeft Nature's Pride ervoor gezorgd dat alle medewerkers moeiteloos on-brand presentaties kunnen creëren in PowerPoint, die niet alleen de essentie van het merk weerspiegelen, maar ook tot leven brengen! Alle toekomstige slides, presentaties en documenten zullen geheel in lijn liggen met de huisstijl van Nature's Pride en de gewenste beleving.

DE UITDAGING

Het merk Nature's Pride tot zijn recht laten komen in alle PowerPoint presentaties! Elke medewerker binnen Nature's Pride moest in staat worden gesteld zelf professionele PowerPoint presentaties te maken in de huisstijl. Daarbij was het belangrijk dat iedereen ook toegang heeft tot up-to-date content, zodat er geen versieconflicten ontstaan.

DE AANPAK

Wij zijn gaan inventariseren welke content er ontwikkeld moest worden, specifiek gericht op de wensen van Nature's Pride. Op basis hiervan zijn wij een template-set, slidebibliotheek, beeldbank en iconen set gaan ontwikkelen. De slides zijn zoveel mogelijk visueel ontworpen om het gevoel van Nature's Pride over te brengen.

Slides

PAK DIRECT CONTROLE OVER JE MERK

Ontdek hoe Slidebuilder in de praktijk werkt. Krijg inzicht in de krachtige Slidebuilder knoppen en handige features tijdens een korte demo.